Deer

Dagens Sminkning,är så exited haha och ni får såklart en Sneek Peak! 
 
 
#deer - #hjort
2

Dagens Låt ♥

 Kom över denna Låten på Therese ena video hon hade lite av den som ett intro och jag tyckte den lät intressant haha så jag cheka in låten är HELT besatt av den nu och den är officielt min o nattis Nya Fest låt haha.
 

En Månad ♥

Firar En månad med min Pojk idag,Älskar honom mer än livet själv,han finns där alltid för mig även när jag är depp och ser nada ljus i min tunnel då är han där och Peppar Mig fler månader ska det bli också becuse i love him! ♥
 
 
#boyfriend - #love - #lovewins
2

AFK så mycket som hänt!!!

Hej mina Unicorns! Så mkt har hänt sen jag skrev senast haha ska iaf bli bättre med bloggen och verkligen satsa som jag gjorde innan,för jag saknar bloggen riktigt mkt faktiskt. Men vad har då hänt i Mitt liv om ni inte följer mig På Instagram Eller Youtube?! Jo jag har färgat håret och även fixat Side Cut haha,velat ha det så jäkla länge så nu var det dax haha. Annar har jag gått All in Med Youtube,det är väll det haha. Men nu jäklar ska jag gå All in med Bloggen också. 
 
 
 

Såhär Ligger det Till!

Hejsan! 
Såhär ligger det Till jag uppdaterar inte som jag ska pga att är jag inte hos Jim,så sover jag och sover jag inte är jag med Nattis eller så bara redigerar jag eller spelar in en ny video,jag har SÅ mkt och göra vilket har resulterat i att tyvärr har bloggen blivit lidande ja jag älskar fortfarande att Blogga men jag lixom har sömn problem och ja jag orkar inte så mycket på dem dagarna jag inte har något att göra,många gånger har jag tänkt att jag ska ta tag i bloggen men jag gör det inte för jag orkar helt enkelt inte. Hoppas ni Förstår och ja i love you guys som faktiskt fortfarande läser bloggen haha. 
 
 
2

Alan Walker - Faded - Dagens Låt!

Är det någon låt jag verkligen har fastnat för på senaste tiden,så är det denna låten,det var Jim faktiskt som börja spela låten för mig men remixen sen leta jag upp den,och remixen är sviiin bra men denna låt denna text den passar så jävla bra ihop med depression så jävla bra,och detta är lätt den enda låten jag lyssnar på just nu,så enjoy!
 
#dagenslåt - #musik
2

Boyfriend

 
Heeej!!!
varit afk eftersom jag typ skaffat kille är med han 24/7 eller så är jag hos nattis 24/7 haha. Livet leker!!