Pride

Pride Sth är i helgen tror jag det är,och här i malmö och danmark är det i agusti men som heder till Pride som också håller på i Usa just nu kommer min Nya smink video hedra alla hbtq personer där ute. Älskar pride och Älskar att USA finally har accepterat att Folk med samma kön får gifta sig we live in a good world ppl!
 
#pride
1

Svar På Kommentar

 
Q: "Kan du inte berätta om er "nära döden"-upplevelse?"
 
Svar: Jo klart kan jag det haha,det känndes mer som vi skulle dö än att det var en nära döden experiens men vi skulle åka släng gungorna och well för det första var sätena för små för det andra så höll hela gungan att snurra när vi var uppe i luften för det blåste så mkt vi snackar om storm vind nu inte vanlig liten sommar breeze (vi båda har åkt den innan) men det var fan hemskt denna gången + också att det enda du kan hålla i är 2 små tunna tunna kedjor som kan gå av när som. Kommer aldrig glömma killen framför oss han satt själv och var en sånhär cool kille och pratade med sina polare mitt emot honom på andra sidan. När det blåste rejält där uppe så snurra hans gunga och man riktigt såg paniken i ögonen på honom. Vi var väldigt tramaserade sen och NEJ jag kommer aldrig att åka denna karusell igen. ALDRIG.

Bilder från igår!

Hade det sjukt roligt igår haha,vi hade även en nära dödens experiens men om man inte räknar med det så var det en riktigt rolig dag och jag gör gärna om det haha. Nathalie hade köpt en liten fin tiara till mig och sen två små flaskor champange och ofc lite ost vi åt och drack på tåget haha. 
 
#bestfriends - #köpenhamn
1