Stopp!!

Jag har för mycket att göra (stort event på lördag) så jag tar en pause faktiskt. Vi ses på söndag eller måndag unicorns ❤️ 


Bye bye utväxt

Hello! Igår glömde jag att tidinstälda inlägg sorry,har precis kommit hem dock. Jag har precis blivit klar med att färga löshåret ska snart börja på mig,är även jätte trött idag faktiskt,före och efter bild kommer upp idag eller imorgon. :) 

Unicorn Hair

Hello! imorgon har jag mycket på agendan jag kommer iallafall göra några tidinställda inlägg till er unicorns,imorgon ska jag både till shock och till Rapunzelofsweden. Ska köpa nytt löshår samt ny hårfärg imorgon kommer jag att färga mitt hår och få bort den jäkla utväxten haha,ska även färga mitt löshår. jag vet inte när jag kommer att upptadera "live" som man säger men någon gång imorgon händer det haha. Ska bli så skönt att färga håret. Jag älskar min hårfärg dock när det kommer till för mycket utväxt och uttvättat hår ser håret helt ärligt inte riktigt klokt ut. haha
 
 
1

Städ cookie

Hello! 
så jag har städat och plockat undan i sovrummet hela dagen,har inte velat sätta mig på en dator då jag kommer fastna isf,men nu är allt klart haha. Har börjat tänka i banorna om en ny design men jag vet inte riktigt aja vi får se. 
 
 

ingen ork

Hejsan! har inte varit hemma på hela dagen. kom precis hem! så håller på redigera en video. dock är videon med mig och muller uppe :) jag är samtidigt satans trött.
 
               
enjoy!

Äventyr!

Hejsan! 
idag ska jag på äventyr,spela in en video i lund woop woop. ska fixa mig och sen åka iväg men sen kommer den jobbiga biten att redigera videon. jag kommer serriöst kravera om jag måste genomgå samma som sist med min #fuckmarrykill video. haha 
 
 en väldigt vacker oserriöst bild på mig haha. :)
2

fuck marry kill

Hejsan! jag har snart i 2 dagar försökt att redigera och spara en video,men min mac dampar hela tiden,NU finally funkar den håller på att överföra den till min windows WOHO!! få hoppas jag hinner att lägga upp den idag!!! 
 
                

Im Alive!

Hejsan! 
jag lever,har bara mycket att göra,min systerson ska ha kalas idag haha,samt att jag fortfarande inte mår bra,jag är tillbacka igen på måndag. PS: min macbook kommer snart lära sig flyga.
 
 
 

Random Vlogg

                 
Im still sick but wanted to upload a new video! :)
 

Ush

Hejsa! så inatt kräktes jag rejält och fick veta att jag har vinterkräksjukan. Jag kommer INTE uppdatera medans jag är sjuk. // Im sick 

Gaming Channel!

Yes! en av mina drömmar är att fixa en Gaming Channel på Yoututbe! now i have! min officiella första video är också uppe,dem kommer bli bättre jag lovar. Men Kolla Gärna in Unicorn Gaming! :)
//
Yes! One of my dreams is to Have a Gaming Channel on Youtube,now i have! my Official first video is up! i will edit them better. but well plz take a look at Uniorn Gaming! :)
 
                

Sov Morgon....

Hejsan! vaknade runt 11 och plockade undan i sovrummet,ska snart spela in en ny video och sen lägga upp den. 
Fick dock lite sovmorgon idag haha. känns så skönt. 
 
 

Uppdatering På Youtube!

Hello! 
har faktiskt fått jobb gjort idag,även om jag har en speldator haha. Fixade ny Kanal bild och profil bild på Youtube nu ser min Youtube helt AWSOME,ut. 
//
Hi!
i have done some work even if i have a gaming computer haha. ive fixt a new channel art on my Youtube,now my youtube is awsome!.
 
 

Hejdå sociala Livet!

Heeej!!! 
så har varit iväg och köpt rätt sladd WOHO!! min dator lever vilket resulterar i att jag blir officielt afk iallafall idag,ska bara spela och njuta av min nya dator med en massiv stor skärm. I love it! 
 

Problem åter problem!

Hejsan! 
så jag har fått problem åter problem. Först med bloglovin,enligt dem så kan dem inte fixa flytten för er läsare utan problem,men när jag flyttade sist så gjorde bloglovin något fel så länken till cokieroos.blogspot.com är en helt annan länk,men det är jag som "äger" bloggen på bloglovin och den heter även "cokieroos". Så enligt bloglovin kan jag inte stjäla denna bloggens läsare vilket jag inte gör,då det är mina läsare. Sen inte nog med det idag fixade pappa en rauter WOHO! tänkte jag kan sitta på min nya dator,nejdå jag behöver en helt annan konstig sladd till skärmen,så ja skärmen fungerar inte perfekt ellerhur. Så får vänta tills imorgon.Lite irriterad är jag faktiskt. först med bloglovin sen nu med datorn........... 
 
 
 

More Work!

 
God Morgon! 
Idag ska jag söka till lite andra högskolor,ska iallafall titta runt och se om jag hittar något som är intresant. 
men just nu ska jag kolla på true blood haha. 
//
God Morning! 
so today i will look for more Collage if there is somthing that are intresting enuff haha. but right now i will watch true blood. 
1

Vuxen Liv!

Hejsan! som ni läser på bilden har jag sökt till Högskola,foto utbildning isåfall,vill lära mig mer om fotografering och om ni såg min Senaste video så sa jag även där att jag ville gå i skolan och lära mig foto. Nu får vi iallafall hålla tummarna. haha.
 
 

Dagens Låt!

  
Trudde aldrig jag skulle gilla denna låten,men jag absolut älskar den. 

Work!

Hejsan! 
så ska snart spela in en ny video,jag har även precis kommit hem från en jogging runda,är helt slut nu haha. ska även faktiskt spela wow idag. har inte spelat på ett tag nu haha. 
//
hi! so im gonna recort a new video today,ive just come home from a jogg,i will also play wow today cuz i havent done that in a while. 
 
 

Disney On Ice!

Hello! 
idag ska jag på disney on ice,med min syster,min mamma och min systerson. kommer bli roligt faktiskt haha. har aldrig varit på det innan så får se vad dem har att bjuda på. vad gör ni idag?
//
Hi! 
so im going on disney on ice today. 
 
 

Problem med Bloglovin!

Hejsan! 
jag har ett problem med bloglovin,och med flytten med er bloggläsare,ni flyttas ju automatiskt utan att ni märker av det,nu dock så på något vänster så min gammla blogg ( cokieroos.blogspot.se) har en helt annan adress än cookieroos.blogspot.com vilket resulterar i att jag äger inte den bloggen,och då automatiskt så är det någon annans "följare" även om det är mina följare. jag håller på att prata med en från bloglovin och försöker fixa det så gott jag kan. i värsta fall får jag försöka ta kontakt med den personen som äger den bloggadressen och prata med dem om det. 
 
 

Mr Gray will see You now!

Hejsan! 
så jag är sååå exited jag ska ju iväg den 14:e febuari,då åker jag till Cannes jag var jätte lessen och besviken att jag inte fick se premiären av Fifty shades of gray,men vet ni vad,DET FÅR JAG! den 12:e febuari är det för premiär innan självaste premiären,kommer vara en av dem första som får se filmen haha. detta är även den första filmen jag ser där jag läst böckerna innan,så jag är väldigt nyfiken på hur dem har gjort allt,och om dem kommer ta bort saker som är viktiga i boken. haha ÅHH jag är så exited! :D
 
//
Hi! 
so im going to see the fifty shades of Gray movie before the premier 14 of febuari im so exited. 
 
 

Kan inte blogga........

Hejsan! kan inte blogga går inte att klicka sin in på "nytt inlägg" bloggar från snabbinlägg..... får hoppas detta fixar sig.

Aristocats!

Hejsan! 
kollade på aristcats har inte sett den sen jag var liten,det är en av mina absolut favorit filmer från disney också,haha idag ska jag då dygna problemet jag gjorde sist jag dygnade var att jag vaknade runt vid 06:00 istället för att vara uppe hela dagen gick jag och la mig igen runt vid 11. så nu sover jag från kl 07/08:00-18/19:00 är uppe hela natten sen går och lägger mig igen. som ni märker är detta inte precis ett bra dygn. haha. 
//
so i watcht aristocats its my favorite disney movie!
 
 
 

Sol och Bad!

Hejsan! jag vet inte om jag berättat att jag ska iväg den 14 febuari ska till Cannes bort från vintern och till varmen jag längtar,att få sol,bad och bli mer pigg. Vårt land är så grått på vintern. Jag ser fram emot Varme och bad. 
//
so im going to cannes the 14 of febuari. 
 
 

Work!

God Morgon! 
Idag ska jag jobba lite med min Youtube och lite andra grejer! jag ska iväg senare så hinner inte då. Ska senare också se om jag har tid att spela wow. Vad gör ni idag? :)
//

God Morning! 
today i will work whit my Youtube Channel,and other stuff to,later im going out,if i have the time i will play wow to. What are you doing today? :) 
 
 

TMI TAG!

Hejsan! så för ett bra tag sedan gjorde jag en Tmi tag på Svenska,där jag även sa att jag skulle göra en på engelska bättre sent än aldrig haha. Måste dock varna när frågan "favorit låt" kommer SKRUVA NER! jag råkade sätta ljudet på låtarna för högt skruvar du inte ner kommer du att bli döv!!!!!!!. 
//
Hello! 
so for a while ago i did the tmi tag on swedish now the english one is out,i have to tell you that when the question "favorite song" is coming plz TURN DOWN THE VOLUME!! becuse i did so the music is relly loud,im just protecting my unicorns ears. 
 
 
Dont forget to Subcribe and be a Part of the Unicorn Family! :) 
 
 

Städat Hela dagen!

Hejsan! så jag har städat hela dagen därför har jag inte uppdaterat bloggen,är i full rulle fortfarande håller på att storstäda toan vi har på vår sida av lägenheten. haha ett väldigt stort projekt faktiskt. haha. iallafall igår när jag kollade igenom facebook såg jag något som gjorde mig sjukt glad sci fi mässan kommer att ha tyreese från twd som gäst WOHO! har även redigerat en video idag som kommer upp imorgon!
//
ive cleand the hole day thats why i havent done any updates,last night on fb i saw somthing awsm tyreese from twd is coming to the sci fi convention woho! ive also record and edit a new video! it will be posted tomorrow!
 

Black Dress!

Hello! 
gick in på Carros Blogg,såg hon tipsade om rea produkter jag blev förälskad i en klänning hon tipsade om,199kr går den på och kommer från nelly,yes i love it. Beställde hem den och ska ha den nu den 31:a. Ska dock in och försöka sova lite till haha, idag ska jag spela in en ny video ska även fixa lite arbete på datorn och sen spela wow. Ska prata med pappa sen också ang rautern vi måste fixa innan vi kan fixa min Stationära dator. Vill inte vänta längre nu,Vill spela wow och unity! Jag är tank på Wow,det är lite kompliserat att tanka när man spelar på en Laptop. 
//
Hello!
so i went in on Carolinas Blogg and she did a post about cloths on sale,i fall in love in one dress she recomended,199kr on nelly! yes i love it,i orderd it and its on its way home to be now,i will wear it on a event. i will try to sleep a little more now haha. Today i will recot a New Video and i will do some work,and then i will Play Wow. i will also talk to my father about the raouter we have to fix before we can fix my Gaming Computer,i dont want to wait anymore i want to play wow and unity on my computer. Becuse im a tank on wow and i cant tank that good when im playing on my laptop. Click on the picture to get to the dress.
 
 
3

Världens Dåsigaste Support!

God Morgon! 
så jag ringde ju microsoft igår för att prata med dem ang min email som dem raderade. Vill börja att säga att Microsoft har världens dåligsta support EVER! han jag pratade med var exstremt otrevlig,pratade i mun på mig hela tiden,när jag gav exempel och andledningen till att jag ville ha tillbacka mitt konto så hette det att det inte var relevant i självste frågan,sen efter ett x antal gånger vi blev ovänner får jag reda på att mitt konto ALDRIG har existerat samt att han inte kan hjälpa mig utan jag får chatta med hotmail temet istället. så jag gör det jag skriver med den vad händer jo han jag pratade med är inte expert på hotmail och sitter på den chatten idag för att ingen annan är där vilket resulterade i att jag inte får hjälpen jag behöver. Förklarade sitvationen för min bästa vän han sa åt mig att kontakta blizzard direkt istället. Jag Chattar med deras support det tar 5min och jag fick kontot tillbacka. Jag blev så jävla glad så det enda jag kunnde skriva till honom var "i love you man,i love you". Till alla mina bloggläsare rekomenderar jag att ni byter email om ni har hotmail,dem är ett oserriöst företag dem tar inte kunnderna serriöst och deras support är den värsta jag varit med om. 
//
God morning! 
so ive talkt to microsoft but there support is the worst ever,but i got my wow account back thx to blizzard! 
 
 
 
 

Play Like A boss

God morgon! 
så nytt försök att dygna idag,igår somnade jag haha,ska nu sitta och spela wow och försöka få tag på microsoft IGEN!! börjar bi riktigt irriterad på deras support. Vad ska ni göra idag? 
// 
God Morging! 
Today i will try agen to contact microsoft becuse the have the worst support EVER!! im starting to be relly angry whit them. What are you doing today?
 
1

geek to max!

God morgon! idag spelar jag wow,måste ha något att göra när jag dygnar haha,eftersom hotmail är ett jävla skit mail företag och har tagit bort mitt gammla email vilket resulterar i att jag offcielt inte har ett konot så fick jag göra om ALLT. Ska dock ringa dem idag haha. inte så kul att börja om när man både spenderat pengar och tid på spelet.
//
God Morning so today im playing wow. i have to do somthing when im not sleeping haha. Hotmail are idiots btw becuse they have delited my old email so i have to start over agen but i will call them today. i hope they can fix what the did. becuse its noot cool i have spent money and time on the game.....
 

Miss me?

Hello!!
Saknat mig? haha jag har bytat tillbacka officielt till Blogg.se,frågade en blogg polare ang min andra blogg och jag höll med henne i det hon sa ang den. Nu är jag tillbacka och jag stannar!!! :) 
//
Hello!!
Miss me? haha i've changed officially to Blogg.se, i asked a blog buddie regarding my other blog and I agree with her in what she said regarding it. Now I go back and I stay !!! :)
 

Keep it cool

Hello!
idag har jag letat runt lite på nätet efter några Youtube Nätvärk som kanske känner sig intresserade av mig och min lilla Youtube kanal. Youtube är något jag vill kalla för arbete precis som med bloggen,skulle jag dock välja mellan Blogg och Youtube skulle jag lätt valt Youtube. Så mycket tycker jag om att arbeta med Youtube haha. Ska även dygna idag då mitt dygn är helt upp och ner.
//
Hi!
so today ive look around for some Youtube networks how Maby want to work whit me and my Youtube Channel. Youtube is something that i want to call work just as my blogg. but if i hade to choose between Youtube and My Blogg i would choose Youtube,thats how much i love to work whit youtube.
 
 

My Goals for 2015!!!!

Ny video Uppe! Snackar om mina Goals för 2015! jag känner att jag är redo att satsa 100% i alla mina mål. Detta året är mitt År. Just därför finns bilden på Vänstra sidbaren haha för att peppa mig samt jag har minne som en guld fisk.
// 
New Video! im talking about my goals for 2015!! I really feel ready to go 100% in whit all my goals. this year is my year. Thats why the Picture is on the left side. its for motivation and i have a memory like a gold fish haha. 
 
 
 
 

Hard Work!

Hejsan!
så idag har jag städat lite i sovrummet,ska fortsätta snart (värsta projektet!!!)
har även redigerat en video som är uppe nu på Youtube! Har så mycket arbete att göra,senare i veckan kommer det komma upp en Viktig video där jag berättar om mina planer för 2015. 
//
hello!
so today ive clean a little in my bedroom i will soon continue (its a big projekt!!!)
ive also edit and uploaded a new video on Youtube! ive got so much work to do! this week there will be a importan video on my youtube its about my plans for 2015!!
 
 

Tivoli!

Hejsan!
så ska iväg till Danmark idag vi har fri biljetter till tivoli eftersom vi har års kort så ska ta och använda dem innan dem går ut haha. Ska bli kul att komma över till sitt "andra hem" känns så nu eftersom man alltid är där.
//
Hi!
so im going over to Denmark today,we have free tickets to the tivoli because we have year cards. so we have gonna use the tickets before its to late,and the ticket expired. I love Danmark! the point this is my one and only update today!
 
 

Lovley!

Hello! 
idag har jag jätte mycket och göra,ska även inte prata idag haha,jag kanske har fått stämbands inflammation så måste vara tyst så jag får rösten tillbaka. Är sjuk men måste få saker gjorda nu när jag har varit ledig så länge som jag har varit. ska exempel städa sovrummet och ta nya bilder.
ska även fixa min Stationära dator woop woop kan snart spela unity YAY! Cassie är inspiration idag!  
//
Hello!
Today I have very much to do, I will not even talk today haha, I might have vocal band of inflammation so i must be quiet so I can get my voice back. Im still sick but have to get things done now that I have been "vacation" for as long as I have been. for example, i will clean my bedroom and take some new pictures.
i will also fix my new computer so i can play unity YAY! 
Cassie is the inspiration today!
 
 

Dagens Låt

Hejsan!
mitt första officiella inlägg 2015 WOHO! haha. har haft det underbart den senaste veckan,haha. Denna låten tipsade min Bästa vän om och jag har officiellt fastnat för den. Älskar den.
//
Hi!!
so this is my first official post for 2015 WOHO! haha. ive had a Wonderfull weekend. My best friend showed me this song and i fell for it so this is todays song.