Sista Veckan vi kör!

Hej mina Unicorns! Sista veckanm på 2015 och jag tkr vi kör all in på det,mitt nyårs löfte kommer lätt att vara en fulltime bloggare igen men samtidigt en youtubare också haha. Youtube är Check men sen sitter jag och ni där och bara "cookie bloggen hallå?!" hahah. Så vad har hittat på med då? jo jag har skaffat pojkvän haha firat jul,träfffat polare och ja gjort videos inget spc nytt jo pojkvän delen but still haha.
 

Redline!

Dagens Låt är Lätt redline från ETF nya Skiva så satans jävla bra haha.
 
#escape the fate - #music #happy #festival - #musik

Underbar Helg!

Heeej! jag har haft typ världens mysigaste helg ever! haha och har direkt inte gjort något åt the fact att bloggen och Youtube stått lite tomt just cuz bananas! haha jag är iallafall tillbacka nu! wiho!
 

So much is going in Hunty!

Hello! 
Så jag Har officielt lämnat bloggen för döden haha men jag haft så mycket som har hänt,massa saker privat massa saker allmänt och jag focuserar på min Youtube faktiskt mer nu för tiden. Ska försöka bli bättre sugen på en förändring med min Blogg haha så jag kommer igång med bloggen igen! 
 
 

Öken

Hello! lämnat bloggen åt döden lite känns det som haha,men jag kommer tbx imorgon med nya krafter! har lite planer för bloggen dock,lovar att bli bättre sorry unicorns för att jag varit så död. #mobilinkägg #ingenbild