INGEN RUBRIK

Blivit utmanad av http://idahtt.blogg.se <--klicka! :D
 
1. Bästa tiden i livet?
Festivaler helt klart om man inte tar det så är det nog när jag fick träffa min mormor en sista gång!
2. Favoritårstiden? 
Vår Sommar & hösten,
3. Vilken/vilka bloggar följer du? 
Rätt många faktiskt  Men men
http://astasaurus.blogg.se
http://illusioner.devote.se
http://aallyy.devote.se
http://nillananic.blogg.se
http://anythingalice.blogg.se
http://candie.blogg.se
http://branderof.se
mfl.
4. Vilken klass går du i? 
3:an Tar studenten nästa år!! WOHO!!!
5. Vad vill du arbeta med när du blir äldre? 
Smink/stylist vill jobba med modevisningar eller Photoshoots
6. Vem är din idol och varför? 
Thåström han har left livet efter sitt eget drag och han överlever så många gånger han varit nere i skiten och lyckats att klättra upp igen på topp han är värkligen en star förebild som jag värkligen älskar.
7. Om du fick välja att gå med i en förening/klubb, vad skulle du då gå med i och varför? 
Skulle det funnis en som heter "crazy cat lady club" så skulle jag lätt gått med i den becuse i´m relly a crazy cat lady kan inte leva utan katter även när jag ser en katt utomhus som en gång när jag var med nathalie och vi hade chill krök i parken med vin så såg vi en katt jag gick ner på alla fyra börja krypa efter den och skrev "mjau maju maju" :D XD
8. Beskriv din stil med 3 ord. 
Egen Galen Alternative
9. Hur ska en bra vän vara enligt dig? 
Någon man kan lita på någon man kan säga allt till utan att dem går runt bakom ryggen och säger det till alla som man säger till just den vännen ska även vara en vän som inte snackar skit om en så folk tror att man är helt psykist störd bara för en person säger det NEJ man ska kunna lita på någon.
10. Hur ska en bra partner vara enligt dig? 
så länge man älskar någon så ska den personen inte bry sig hur man ser ut man ska kunna gå i en sop påse och morron tofflor och just den killen tänker "i relly love that girl"
11. Vilken är din favoritlåt? 
Har jäkligt många men en jag aldrig kommer tröttna på är 
dance or die family force 5
1

Hoho!

Hello är fortfarande sjuk och packar för fullt vårt rum jag delar just nu med mina syskon det känns tumt haha. 
men iallafall så är det fullt upp med att packa idag dock börjar kartongerna att ta slut så ska ut och köpa fler. 
men nooog om lilla sjuka mig och att jag ska flytta
VAD SKA NI GÖRA IDAG? :D
 

...

Tänkte göra ett inlägg med mina appar och hur dem ser ut även en fin bild på min bakgrunds bild också som skärm bild när man låser luren har jag en festlig bild på mig och nathalie! helt awsm ju!
idag har jag packat även om jag inte mått så bra,och kommer fortsätta med det så ni kan ju beräkna att bloggen
kommer vara låg den senaste tiden då jag ska packa saker sotera saker och slänga saker också
min blogg vill jag ha tid med men just nu känner jag att flytta blir 1:a på listan
ska även lämna in datorn igen och min kamera är ner packad så inte förens i oktober kan jag börja ta fina foton igen den 1:a oktober är lägenheten officielt vår det är 5veckor tills dess inte lång tid alls
och eftersom vi har 2st lägenheter och gå igenom (pappas också som han har när jag bodde där dvs) och hela den lägenheten är FYLLD med möbler och saker även min dubbelsäng som jag ska få tbx <3 
så får ni helt enkelt acceptera att bloggen blir lidande just nu
MEN när jag flyttat så kommer jag vara på topp bloggen kommer vara på topp och jag tänkte även
Göra en video på nya lägenheten & inte mins MITT eget rum!!
så håll ut pussgurkor så går tiden snabbare.
 

Bläää

Är sjuk mobil bloggar & bloggen kmr vara tum imrn börjar vi packa om 5veckor flyttar vi WOHO!! men jag är sjuk och kmr inte att sätta bloggen före pic from we<3it.

 
1

LYCKA TILL M A X FINELY!!!

 
Idag fick vi veta att vi har fått femman vi kollade på i Måndags OMG jag är så JÄVLA GLAD!! 
jag bor just nu på ett ställe som är värre än rosengård, folk pundar,folk skriker saker bara för man är alternativ och dem står utanför ens balkong tills man går ut så dem ska hålla på det finns barn hela tiden som skriker när man ska sova när man jobbat natt eller ja bara jobbat asså vi ska bo i Limhamn mamma är ju uppvuxen där så vi kommer flytta "hem" asså jag är Glad!! och jag kmr sitta i vår nya lägenhet och sen starta tv:n och inviga hela lägenheten med "ON THE LAST SESON ON AMC THE WALKING DEAD!!!!!!" LYCKAN!!!
 
så nästa månad kommer vi att ha kaos i hela lägenheten så bloggen kmr stå tum asså jag ska göra lite inlägg men inte så många som jag brukar haha samt jag kommer få ett eget rum!!!! :DDD

Dagens:

 
 
 
 

TRÖTT!!

kommer att vara död och trött idag börjar min praktik och det kommer ju vara kul ja men jobbit den första och andra veckan eftersom det är ungefär som ett jobb jag börjar 11:30 slutar 19:30 (im gonna die) så ni får överleva på tidinställda inlägg helt enkelt,bättre det än en död blogg
(Gammal Bild.)
 
 
 
 

mortal instruments city of bones

Medans ni Läser detta så Sitter jag någonstans i stan och äter med min Älskling aka Nathalie senare
Idag ska jag på Bio ska se denna filmen!
Kommer att Vara AWSM! :D
 
 

Cookie Tipsar!!

 
Kollade runt på Appstore igår natt när jag inte kunnda sova för att Sally löper så jag hittade detta spelet och fastnade DIREKT det är jättekul och spela. det går ut på att du är blommorna lixsom och du ska skydda dig själv emot Zombies dem äter blommorna konstiga vegitarianer till zombies men sånt är livet och jag älskar detta spelet så jäkla mkt spelar det på hela min vakna tid. 
 

R.I.P

 
ÅH! jag är helt slut mina fötter värker jag har varit i skolan smet ifrån skolan på Lägenhets visning sen efter skolan så drog jag till stan fixade papper med praktiken och hängde med Nathalie och två andra polare och jag kommer officielt göra tidinställda inlägg på onsdag,torsdag & fredag för jag jobbar från 12:30 till 19:30 så i´m gonna be dead!!! ni får en suddig bild på leah och mig.
 

New In we are anonymous

 
we are anonymous. we are legion. we do not forgive. we do not forget. expect us

Medans ni läser detta är jag i skolan jag köpte ju en ny tröja här om dagen Nörden som jag är blev det en Anonymous linne jag älskar detta linnet det är vad jag bor i just nu hehe. 
har varit på äventyr idag med vad det är kommer jag skriva om när jag kommer hem ist!
 
2

GODMORNING!

 
Godmorgon!!! idag är det Måndag och en ny vecka jag sitter just nu på Lektion medans ni läser detta och ja det är ett tid inställt inlägg sånt som händer ellerhur! 
 

Hinner inte!!

jag hinner inte blogga idag veckans unicorn kmr upp imrn och min uppdtering blir bättre imorgon men jag hinner knappt att skriva detta inlägget AHHH så mkt stress haha!! (a)
men titta in imorgon så kommer bloggen vara på topp!!! ni får en bild från igår x)

Kanske hinner att skriva mer senare!

 

 

2

WOOOH!!

Medans ni läser detta är jag i Stan och fixar saker som exempel systemet osv sen ska jag träffa Nathalie och vi ska köpa massa saker idag ska vi till stranden och supaaa haha kommer bli så jävla kul vi ska även grilla!!
Bild från we<3it
1

Chill

im dead ska krypa ner i soffan och faktiskt bara kolla this is england 86 det ska komma ut en 90 ochså WOHO!
Idag kommer jag inte uppdatera mer idag för jag är för trött
idag fick vi praktik föresten!! :D
 
 
1

BACK TO FIGHT!

 
Nu när skolan börjar igen dygnet är tillbacka och skolan börjar,så kör jag på igen med gymet har gått dit någon dag på sommarlovet men haft annat för mig ju,så nu kör jag officelt igen är helt pepp!! 
men börjar inte förens nästa vecka då skolan Startar ordenkligt är ju ledigt imorgon ochså sen så börjar allt!! 
 
ska föresten ut igen imorgon och leta efter fler Praktik platser eftersom vi jag och nathalie då bara fått ett nej hela tiden och 2st kanske. så vi ska köra stort imrn och inte få ett nej!!!

Vill ha Höst!

 
Vill ha höst vill kunna klä mig i mysiga koftor och mysiga strumper åh vill bara mysa ner mig i kläder som jag alltid gör på hösten!!!
 
1

FRÅGA!!!

KOMMENTERA NU DÅH!!!! 
Vill veta vad just DU vill se mer av!
Smink tips,outfit,katter,allmänt,mig? 
KOM MED FLERA IDER!!
 
1

TAGGA!!!!

 
TAGGA!! har fixat en nedräknare också så ni kan räkna ner tsm med mig!!
taggar som in i finely efter alla år i skolan så kan jag finely ta studenten slappa på sommaren sen åka till australien!!! jag kommer tycka att det ska bli så jävla skönt också att ta studenten haha!!!! WOOOP WOOOP!!! 
 

Sick....

Heello är HELT slut efter denna dagen herregud asså har ätit alvedon hela dagen mår kasst och nacken blir värre & värre hela tiden. men iallafall så kommer jag inte att blogga mer idag iallafall vad jag vet. 
har svin ont i nacken gör bara ont genom att skriva detta inlägg.
 
1

Svar På en kommentar!

Hejsan Sofie! 
 
Det kostar ju rätt mycket att faktiskt studera Utomlands Speciellt i Australien jag har för mig pappa sa något mellan 80 000 ca om jag minns rätt kan ha helt fel också men Om man ansöker via en sida som jag kommer att länka där allt står också så kan man få hjälp av CSN man får ett studiemedel där nere från CSN också som ser ut såhär:
Studiebidrag: 707 kr
Lån för uppehälle: 3000 kr
Merkostnadslån för
undervisningsavgift:
1350 kr
Totalt per vecka: 5057 kr

 
Sen när det kommer till boende så har  Whitehouse inte något Campus utan man kan få hjälp av skolan att hitta en lägenhet som man delar tillsammans med någon annan som studerar eller en Värdfamilj jag kommer att välja att bo med någon som också studerar på Whitehouse mer privat då ju haha. 
ska även på en träff med dem på Blueberry den 12:e September och får ännumer information på deras hemsida ser du/ni när ni kan besöka dem det är helt gratis och anmäler man sig tidigare får man gratis Latte & Muffin!
 
iallafall hittar du/ni All information HÄR eller gå in på deras hemsida HÄR och Lycka Till med ansökandet vi kanske rent av ses där!
och tack så mkt för du diggar min blogg!! :)
1

ZZZzzz

Ska snart precis som dagens kisse sova även om jag är ledig resten av veckan från skolan haha helt awsm start på skolan!! mitt dygn är normalt igen och ska INTE förstöra det igen ska ju på äventyr imorgon haha!!
så skriver mer imorgon! :)
 
1

home is where the ♥ is

 
 
Åhhh Vill Flytta till eget place och med max 2st katter! lääängtar tills australien!  ♥
 
5

Skolan är Här!

Tjena! har varit i skolan idag det blev en kort dag ju som alla första dagarna är redan imrn börjar mitt schema att gälla officielt vi kommer ha praktik 3dagar i veckan och imrn ska vi till praktiken och hälsa på osv problemet är att nathalie och jag inte har praktik så vi ska leta imrn mitt i smeten på malmöfestivalen hur mer "bra" kan det bli. 
sen är vi lediga resten av veckan eftersom vi faktiskt inte har något annat på schemat har även pratat med min engelsk lärare om självaste betyg och sånt till Australien! en snabb bild på mig idag outfit kommer upp senare om jag orkar haha
 
2

O M G

JAG VANN ÖVER NATHALIE,HAR NU VARIT VAKEN HELA DENNA DAGEN OCH SEN IGÅR OCH HELA NATTEN MELLAN SÖNDAG & MÅNDAG!
Nu ska jag iallafall duscha och sen ska packa min väska och fixa fram kläder tills imrn sen ska jag chilla lite kolla stuff på datorn sen exsakt Kl: 19:00 ska jag sommna i min säng,imrn är det skola som gäller! 
 

Grattis!!

Grattis till min idenos,idepuss,idemos,idemuss,nutteman,älskling,nutteen och gud vet vad vilka namn jag har på denna katten men min älskling mitt allt fyller år idag! Grattiis!!<3
 
8

2do

Idag ska jag Väcka min Lillebror för hans första dag på Gymnasium (när blev han så stor?) ,sen ska jag äta frukost ska sen till stan med mamma och pappa och Luncha med dem sen ska vi till sjukhuset och besöka en släkting,efter det ska vi hem igen sen ska jag dusha och sen ska jag fixa fram kläder tills imrn och fixa min skolväska lägga fram allt som behövs och sen ska jag äta kolla ett avsnitt av DH och sen sova. and thats my day 2day!
Vad ska ni Göra Idag?
 
 
 
 
 
1

God Morgon!

God Morgon! 
Hoppas ni sovit gött och ni som ska till Skolan idag Lycka till Spc ni som börjar Gymnasium idag! 
Ska fortsätta på Min film men tänkte kolla in här föst!
 

Film!

Har kollat film har slagit vad med Nathalie om vem som kan hålla sig längst vaken eftersom jag dygnar tills måndag kväll så man kan gå och lägga sig i normal tid eftersom jag börjar tisdag kl 08:30. 
min bror börjar kl 12 idag (måndag) VAD ÄR HACKEN VAH VAH VAH! 
iallafall kollade call girl ger den 4 av fem katter den är faktiskt rätt bra ändå!
4:de katten fick den för man hör Imperiet/Ebba Grön i Filmen
i know my thåström!
 
 
 

Back!!

 
Kan ej sova så tänkte göra denna haha.
Vilken klass ska du börja?
3:an (Gymnasium)
Vilken dag börjar du?
20 Augusti
Hade du läxor över sommaren?
Nope :D
Vad ska du ha på dig första dan i skolan?
svarta jeans något linne jeans väst converse eller dr martins
Vad är stressigast med skolan?
att hinna med allt i tid haha
Längtar du till skolan? 
liite haha
Vad längtar du mest efter?
FÖR JAG TAR STUDENTEN FYFFAAN VAD JAG ÄR BRAA!! (A)
Vad är roligast att fixa inför skolstarten?
Planera med Nathalie alla bus vi ska göra (A)
I vilken klass började du sminka dig till skolan?
7:an/8:an tror jag
Kommer du ha ryggsäck eller handväska?
det är en typ av potfölj väska lixsom.
helt awsm och fancy.
 
1

It´s a C A T

Haha den är så söt och hjälplös vill bara hjälpa den. 
iallafall detta är dagens kisse!
 
1

2013/19-08

(Bild från weit)
Heej! idag regnar det och det är mörkt och jag tycker att sånt väder är såå mysigt
imorgon är det sista Dagen på Sommarlovet sen börjar allt igen men jag kommer närmre till Studenten & närmre till Australien och min Dröm iallafall.
Nu ska jag fortsätta att leta upp något och kolla på on le Netflix/Viaplay! 
ps är snus sugen som en galning xoxo
 

INSPIRATION

Hejsan jag tänkte kolla in en till gång innan jag säger God Natt För idag,ska kolla klart DH ochså sen ska jag nog sova,hörs mer imrn!
 
3

Bläh"

Hejsan bild från we<3it jag har nackspärr och sitter med nack krage och ska chilla hela dagen ska inte göra något idag utan bara sitta hemma och ta det lungt.
 
1

WOOOH!!

Tja! igår var underbar dag vi kollade på Lungt liv (som var sviiin bra) festade backom casinot och sen drog vi in till stan och åkte karusell dela på langos och hade det jävlig kul tillsammans. kom inte hem förens vid 2tiden sen däckade jag totalt. idag ska jag bara chilla blogg uppdateringen kommer att vara låg idag. 

NU KÖR VI!

 
Tja! 
Medans ni läser detta så håller jag på att fixa mig för att sen åka iväg in till stan där det är Malmöfestivalen
idag spelar min polares band på unga scenen dem heter Lungt Liv så vill nu ha en awsm time kom till unga scenen kl 20:00 den ligger vid kanalen där alla katter är haha. ni kan också då träffa mig.
ska dit med min amigo my other half le Nathalie her self fina bilder från Polen va 
den 1:a är sista dagen med sockervadd den 2:a är vi nog jävligt fulla på eller så ja jag vet inte jag minns inte.
joo den är nog från när vi var utanför gdansk och jo vi var nog packade redan då haha.
jag kommer inte uppdatera mer idag vad jag vet men vi kan ju se! haha.
1

Svar från FrågeStunden

 
Här är dem frågorna jag fick från frågestunden. 
Mina katter lixsom håll på som satan antagligen drack dem energidricka tillsammans.
sen ville dem våldgästa min när jag gjorde min video. 
hahah nåja.
 

Back to School!

 
Ett litet Collage av vad man kan ha på sig nu när skolan börjar igen nästa vecka! haha.
3

Dagens:

 
 
 
Klänning: H&m Strumper: H&m Skinjacka: Gina Converse: Scorette Katter: Hemköp.
1

Slö Dag!

Hejsan! 
Dagen har varit seg pga allt jäkla regn men det stoppade inte mig att gå runt i en fin klänning! 
är helt slut ska göra & lägga upp frågestuns videon, sen ska jag bara slappa i soffan med min syter och kolla film på Netflix/Viaplay. 

Rubrik Lös

Hejsan! precis kommit hem ska nu chilla lite och sen fixa lite inför skolstarten med först MaaaT med ett stort T!! 
ska nog göra någon sallad eller något sådant.
 

Don´t Forget

 
God morgon Här kommer en liten insperation till alla mina läsare haha. 
nu ska jag äta frukost sen ska jag till stan stan och göra stuff där. 
Uppdaterar mer senare!
1

W8.....WHAT

Skolan börjar snart jag exempel börjar på Tisdag och min Bror börjar på Måndag.
VAD HAR HÄNT MED LOVET ASSÅ HELT ÄRLIGT VAD HAR HÄNT. 
hahaha allt går så snabbt iallafall här är en mongo bild på mig.
 

Läääängtar!!!!!!

Åh gud jag Längtar soooo Baaad!! haha
nu ska jag kolla mer DH och sen sova hehe
 

Svar På Kommentar!

 
Q: "Hahah knas, inte lätt att däcka :P Awrsome att du ska på Collage, vad är det för Utbildning? :)"
 
Svar: 
Hejsan!
Jag kommer att Flytta till Australien och studera på whitehouse institute of design. 
jag kommer att studera Stylist men självaste kursen heter Styling & Creative Direction. 
vilket betyder att jag kommer studera mer än just bara Stylist/Make up. 
tänkte också skriva även om det inte är svaret på kommentaren att jag kommer flytta och studera utomlands för att jag vill bo utomlands och Jobba utomlands (Australien eller USA) för att det är större chans att faktiskt få jobb inom det yrket jag vill jobba med.
 
 
// Cookie
2

YEAH!!!

Håller på Att Fixa koder till Bloggen nu är jag trött på att ha en medelmåttig design en medelmottig blogg nu kör jag totalt 100% kommer att se detta som mitt jobb nu förutom skolan också en vecka kvar på Lovet! 
Nu Kör Vi!
 
 

LALALALLAAAA

 
 
Hej finisar! är lite off men har varit på fest hela jäkla helgen Helt otroligt roligt man han ha det vi skulle på Poolparty i Fredags och ja han sov så vi våldgärstade ett pool party och underhöll oss själva!
Ska Välja ut Veckans Unicorn & göra video inlägg från frågestunden.
har även blivit helt besatt av en låt ni kan lyssna på den här under! 

Size Hero!

 
Vill du bli modell men du anser att du inte fyller i idealen som finns för att bli en modell men då ska jag berätta att Veckorevyn har just nu size hero dvs att du vilken storlek som hälst kan söka och bli modell! hur awsm är inte det! jag har redan ansökt ska du? 
Klicka då HÄR
1

Woop!

 
 
Helloo!!! är Död,igår var AWSM men jag skulle ta bussen kl 0:27 och lixom den kom ALDRIG så jag sms:a Pappa med de sista batteriet jag hade,sen la jag mej ner på Hållplatsen och gissa vad jo jag somnade HAHA 
så jag vaknar till av att Min Syster sitter i bilen rullat ner fönstret och bah kallar på mig däckade igen i bilen sen däckade jag nästan på Leah när jag kom hem (A). 
Har kollar Viaplay & Netflix heela dagen är det inte Gossip Girl är det This is England! haha.
har även kollat in Collage idag det står mellan Australien eller Spanien just nu,det är där dem har min utbildning jag vill gå. 
3

UTGÅNG!

 
 
Ursäkta den låga uppdateringen men jag har mkt på gång just nu haha,var på landet hela dagen igår och sen ystad var inte hemma förens klockan tre på morgonen idag ska jag ut med nathalie och vi ska chilla backom casinot här i malmö! ser ni mig säg hej för bövelen! :D
nu ska jag ta på mig och ni får en bra bild på en fin mojito!
1

Unicorn of le Weeek!

 
Svårt val som Vanligt Grattis till er två som vann! 
Följer er nu officielt på bloglovin! ny vecka nya möjligheter till er som inte vann. dock inser jag nu såhär sent på kvällen att jag faktiskt inte kan länka 2st på en bild. så jag gör såhär ist
Veckans Unicorn vinnare nr 1: Klicka HÄR 
Veckans Unicorn vinnare nr 2: Klicka HÄR
STORT Grattis!
2

DEAD

 
 
Ni får ursäkta men min blogg iallafall inläggen är helt KAOS! 
jag ska fixa det men inte just nu för jag är för trött men sen vem vet jag kanske rent av kommer att fixa det iallafall jag ska sitta med varenda jäkla inlägg som jag gjort så allt är kaos. 
mkt mer i bloggen som ska fixas med!
 
Update:
Jag har insett vad som var "Problemet" med mina inlägg
behöver STORA bilder haha
och jag säger bara att jag orkar inte fixa alla inlägg jag har gjort i bloggen.
så jag säger bara att inläggen efter the walking dead är kaos
dem flesta inläggen är också kaos förutom dem som visas just nu så
helt ärligt förlåt men jag orkar inte haha så vill ni se kaos så kolla på random inlägg :D
 
 
 

Rapunzel!

 
 
 
 
 
Jag kommer att fixa Nailhair från Rapunzel nästa månad! det blir någon blond färg vet inte vilken,sen så tänkte jag fixa dipe dye också vilken färg är ett mysterium men jag kommer iallafall inte att färga mitt hår på ett jäkla tag efter att jag faktiskt har fixat mitt Nail hair,kollade runt på Rapunzel och hittade några färger som jag kan tänka mig att andvända dem har ju Dipe Dye med så även om ni vill ha Dipe Dye men vill ej färga det,så är deras Löshår perfekt! 
 
 

Outside!

 
 
 
 
 
Medans Ni läser detta kommer jag antagligen vara på Tåget till hässleholm och Kidnappa Nathalie eller så kommer jag att vara på väg till tåget eller så kommer jag fixa mig haha. iallafall så ska jag och min nathalie till en Inflyttnings fest YEAH! så kommer nog inte att Uppdatera imorgon ska jag ta med mig kameran jag bara SKA haha.
 

xoxo

 
 
 
Kolla runt på Viaplay och ja dem hade Gossip Girl så kollar om hela serien haha. 
Håller föresten på att fixa om Headern.