second home!

Halloj! har redigerat videos hela dagen så därför har jag inte direkt ja uppdaterat haha,ska snart göra mig iordning då jag ska till köpenhamn idag på bar runda haha. Kommer åka över med mojan o far sen kanske morfar,då morfar snart åker till Thailand igen och har inte riktigt haft familj kväll sen mor o far kom hem från sin kryssning,så vi kör på det nu haha. 
 
 
#awsome - #köpenhamn
1

Dagens Låt!

OMFG är nog det jag spelar mest på spotify hon går även över escape the fate och falling in reverse haha igår kom hon med en ny låt,jag älskar den redan haha. Så dagens låt ofc OMFG
 
#awsome - #music #happy #festival - #omfg
1

SjukGymnast!

God Morgon! 
idag ska jag till SjukGymnasten och träna lite där,mest för att hon ska se hur mitt knä är,hoppas också hon pratat med min läkare och kommit överens om något får helt enkelt hålla tummarna haha. sen när jag kommer hem är det att spela in videos för nästa vecka + spela in video för söndag. Vad ska ni göra idag?
Bild från frankrike!
 
#Geek - #awsome

Är helt jäkla slut!

Hello! haha sry för låg uppdatering idag men jag vakna sen drog jag in till stan x) 
träffa bästi däremot så tänkte jag "ja kan cykla in till stan gjort det innan,inga problem" eh jo stora problem är helt slut nu haha,så ska snart springa in o duscha sen har dock tankar på att göra om bloggen litta faktiskt men ska mest chilla innan det är dax o sova ska upp tidigt imrn då jag ska iväg haha. Vad har ni gjort idag?
 
 
1

Just A Memory

Escape the fate en av mina favorit band kommer ut med ett nytt Album den 30 oktober. Jag är väldigt taggad på låtarna,dem har dock släppt ut en av låtarna så man får lite sneak peak,jag är helt kär i denna låten.Lätt dagens låt!
 
#escape the fate - #musik

Dax o Jobba!

Hello! 
Idag ska jag Spela in videos för nästa vecka och för söndag,senare kommer en video upp,hoppas ni ser fram emot den! haha Kännde för att byta ut bilden i headern så jag gjorde det tycker den blev mycket bättre än förra bilden. Vad ska ni göra idag? :)
 
 
#hardworkwork - #work #awsome

Nu Börjar Allt igen!

Hejsa! ska adelsestrax iväg till sjukgymnasten och ja vad jag ska göra där vet jag inte min läkare sa åt mig att bara gå dit typ. Så nu börjar allt igen fast denna gången hoppas jag dem får bollen rullandes och kommer på vad för jäkla fel det är med mig. Uppdaterar nog instagram mer idag än bloggen. :)
 
 
#sjuk - #sjukhus - #ödem
2

Im Back Tomorrow!

Hej! jag tänkte uppdatera lite iallafall haha,jag har inte varit aktiv pga malmö festivalen men imorgon blir allt som normalt igen både med youtube och med bloggen. Är Även sjuk så idag tänkte jag ta en ordenklig pause men som sakt imorgon im back! 
 
bild i repris då jag sitter på mojans dator haha.
1

AFK

hello!
Så jag har inte bloggat som jag ska då det är malmöfestivalen just nu och jag är där konstant varje dag haha. Just När MalmöFestivalen Är glömmer jag alltid bort Bloggen och Youtube tkr det är lite synd då jag gillar vad jag gör men vad ska man göra? Jag får typ Bara Chans att träffa alla mina polare nu lixom visst vissa träffar jag ändå på andra fester men finns dem som åker ner till malmö också för att träffa alla haha. Men jag ska försöka att bli bättre på att blogga Lovar! idag ska jag iallafall ha en photoshoot så jag får nya bilder det behövs,så ska både ta med kameran och med mobilen haha. 
 
 
 
1

Youtube Tips: UhOhBro

Idag tänkte jag tipsa om en Youtuber jag värkligen älskar och det är UhOhBRO eller Onision som han också kallas,han gör olika Videos om helt olika saker men det som gör att han just blivit en stor favorit för mig är hans humor han är exakt lika stor och grov humor som jag har haha so lätt dagens Tips.
#onision - #uhohbro - #youtuber
1

Malmö Pride 2015

Hejsan! 
igår var jag På Pride och Gick Pride Paraden,första gången för mig faktiskt men inte sista fyfan vad kul det var. 
 
 
#lovewins - #pride - #pride2015
1

Läser Gamla Facebook Statusar.

Hej! 
finally funkar videon haha,den är en dag sent uppladdad för att när jag sparar videon så sparas den men filen kommer inte på datorn om ni förstår hur jag menar,vilket gör att jag blir sjukt irriterad på min dator,Jag måste köpa en ny Macbook denna jag har är Gammal och går på sista värsen asså men anyways new video:
 
 
#Unicornfamily - #awsome #youtuber - #youtube

Anime Day

Idag ska jag inte göra så mkt kanske färga mammas hår med thats it lixom haha. Så idag ska jag kolla anime som den nörd jag är. imorgon ska jag träffa bästi yay haha. 
 

Sjukt fin Täckning

Idag fick jag bilden Som Jessica ritade av på mig och den är så jäkla fin,jag riktigt älskar den,älskar också att på nått sätt så ser det lite ut som jag är en alien haha. >>HÄR<<är direkt länk till hennes instagram. Riktigt nöjd haha.
 
#awsome - #rita - #självpoträtt

Städa och redigera!!

Hej! 
så jag har lixom tappad focus på bloggen lite och focuserar mer på Youtube haha men jag har SÅ mkt och göra hela tiden så bloggen kommer som 3:de val istället faktiskt. Idag ska jag städa lägenheten också men först ska dagens video komma upp. Som håller på att sparas in this moment. Internet här hemma lever ett eget liv också så det gör ju inte saken bättre.... kan ha anslutning sen helt plötsligt dör hela internetet. 
Bild i repis internet klyddar så kan inte direkt ladda upp en ny bild...... 
3