Trött

 
Är så jäkla trött idag jag uppdaterar mer imrn ska kolla film idag! haha gammal bild men skit samma. 
igår var jävligt nice asså måste säga det! men jag uppdaterar mer imrn som sakt!
1

Monday my dare!

 
 
Hello!!! jag Lever men jag har tyvärr ingen tid med Bloggen just nu ska se det mer som ett jobb något jag MÅSTE ta hand om lixsom jag har klyddat upp min dygn totalt helt enkelt,får fixa det.
dock så har jag maraton fortfarande på DH haha. 
 

Housewife´s

maraton idag på desperate housewives
senare ska jag o mamma ut och gå en lång runde ett litet mini tränings pass haha. 
 

Yaay!

(Bild från Weheartit)
 
Hello!! Mamma & Pappa har båda jobbat sent mamma jobbar mellan 20-07 och pappa jobbar mellan 12-22. 
så ikv ska vi ha myskväll mamma är ledig idag och fram till tisdag (jag fyller år på onsdag) och pappa är ledig tills måndag! myskväll! det blir film och pizza och familjekväll Yaaay!!! 
föresten bytar jag inte bloggportal hehe jag är för stålt över min design för det
och jag förstår faktiskt vad som står här. (A)

Keep calm and....

Kolla på Dumma Mej igår den var väll helt okej haha,älskar dessa små sakerna. min lillebror satt och gemförde alla med mig.... haha 
 

Inspo

 
 
 Ska till affärgen nu typ och köpa hem mat tills idag glömde typ hälften igår när jag och lillebror var och handlade lix WHY!!!! ska bah kolla klart på Avsnittet på Viaplay! hehe. 
Vad ska ni göra idag? :D
1

Cat!

Mjaau love cats hehe har inte haft dagens misse på lääänge juu :O
men har varit borta från bloggen (A) 
men nu är jag tbx iallafall! idag är det söndag sista dagen för att vara med i veckans Unicorn Pussgurkor!! :) 
Lycka till ALLA som varit med hehe,min idenos (min katt) tittar snett på mig han ligger brevid precis som JAG VILL VARA VECKANS KISSE JUUUH OCH VECKANS UNICORN JUUUUH!!!!! D: hha aww en idenos! 
 
 
 
1

Well.......

(Bild från we<3it.)
Well igår drog jag på fest massa rolig fest med massa roliga folk dock så idag mår jag som jag förkänar.
är ensam hemma också mamma & pappa + syrran är i sth och kollar maiden. så jag ska bara chilla hemma idag kolla serier och dö i mamma pappas säng YEAH! stor fluffig sääng ftw! 
 
 
5

Right Now!

Kollar På hotel transylvania med min lillebror vi ska snart sova hehe,har renoverat Bloggen HEELA kvällen är nöjd vi har sjuk humor och well deras humor här är U N D E R B A R hehe. men vi glor också på den med orginal språk med svensk text ,men nu ska jag fortsätta kolla på filmen sen sova.
mina ikoner "bloglovin" osv ska jag fixa imrn det orkar jag inte nu! 
xoxo 
 
4

Nytt som i en strut!

(fin insperations bild <3)
fixat nytt till bloggen men bakgrunden osv är lite sådär så kanske bytar ut dem men det är en annan sak haha.
iallafall är jag död jag sover sover sover och sover. 
typ vaknade kl 17. idag haha får fixa mitt jäkla dygn sen också.

2day im not doing anything

 
(klaga hur mkt ni vill på mina små korviga ben men jag har vatten i kroppen för mkt bilden är ett bra exempel. men jag bryr mig inte)
HEEEJ im dead. men nu ska jag snart sova jag ska ju på lägenhets visning imrn kl 13:30 men först ett till avsnitt av TVD. :D

Summer girl

Nu ska jag se PLL missat lite avsnitt tihi! 
1

Geek!!

Jag börjar förvandlas till en serie nörd jag kollar klart en serie och sen är jag på en ny direkt asså ja jag borde skaffa mig ett liv,dock så finns det inte mkt mer att göra när alla är bortresta ju. iallafal så ska jag nu se tvd och chilla lite samt mysa med Leah! På tisdag ska vi på Lägenhetsvisning igen massa gött mos! får hoppas jag inte stör mig på denna lägeenheten som jag gjorde med den andra,sen och andra sidan är denna i Limhamn så känns som jag inte ska störa mig på den direkt hehe. 
 
1

TIPS!

     
 
                                  
Dreads är något som dem flesta vill ha men som dem inte vågar göra! här är en video på hur man kan göra dreads utan att äns förstöra ditt hår riktigt awsm tkr jag! ska lätt göra detta en dag haha,nu ska jag fortsätta kolla SOA!
 
 
 
1

AFK

 
 
Kollar soa har maraton på det ursäkta att jag är så från varande. 
 
1

SOA

Kollar På SOA & äter massa god mat,senare ikv är det ju devious maids på tv! 
lägenheten som vi kollade störde jag mej på exstremt eftersom man hade en hemkännsla i självaste lägenheten MEN dem hade möblerat helt stelt så det blev en stel kännsla med WÄ! 
 
 
 
 
2

Yay

Heej! jag har sovit och sovit och ja sovit? jag är fortfarande trött underligt ju,men mitt dygn suger ju är uppe till fyra på morgonen sen sover jag bort hela dagen till 19 ellr ngt men pappa har väckt mig nu några dagar när han varit ledg eller så vaknar jag av väckar klocka för att få tbx mitt dygn när jag har tagit tbx det ordenkligt så kommer jag att blogga som jag ska dock så taggar jag ändå för att imrn ska jag på lägenhets visning med mina päron och mina syskon it will be AWSM! 
jag typ dråga TVD och klappar katter,kommit fram till en fas i mitt liv att jag måste skaffa kille för att ja jag börjar bli för ensam! min tatto ser mysko ut på bilden också trevligt. haha.
 
4

Movie

ska kolla denna filmen nu har mysit ner mig i sängen,det blir väll denna sen sova tror jag får se. 
Har Ni Sett Beautiful Creatures? :D
 
1