Ändrade Planer!

Hello! 
idag hade jag tänkt att dra ut och festa haha men mina planer slängdes ut genom fönstret ist är jag barnvakt åt lilla Liam, ska mysa i soffan äta god ost & skink paj samt köttfärs paj som jag lagat själv och kolla om på skins heehe!!. 
 
 

Min klänning!

Här är min student klänning inte dem bästa bilderna men men haha. den är så satans fin så det inte är sant! haha.
2

True story!

Hello! 
 
såg en rätt rolig sak på Carros blogg och tänkte dela med er about it. ni vet disney filmer sluten osv haha både ariel,törnrosa och askungen har tydligen annorlunda slut än vad disney visar. 
 
ARIEL.
I originalhistorien av HC. Andersen gifter sig prinsen med en annan prinsessa. Ariel tar då livet av sig genom att hoppa ner i havet och förvandlas då till skum.
 
ASKUNGEN.
Visste ni att Askungens styv-systrar, i originalhistorien, klipper av delar av sina fötter för att passa i glasskon? En fågel informerar sedan prinsen om detta och det slutar med att fågeln pickar ut systrarnas ögon. De får sedan leva livet i blindhet.
 
TÖRNROSA.
Prinsar hit, prinsar dit. Nope, inte i originalet! Dock är det grannkungen som hittar Törnrosa, våldtar henne medan hon sover och gör henne gravid. Hon föder två barn, fortfarande sovande, och det är först när ett av barnen suger av linet från spinnrockan som finns på ett av hennes fingrar som hon vaknar. Hon gifter sig sedan med samma kung som våldtog henne.
 
Rätt freaky slut faktiskt må jag säga haha, men iallafall there you go! nu ska jag springa och hämta mitt paket 
STUDENTKLÄNNINGEN HAR KOMMIT WOOOHOO!!!! (Visar bild Sen :D)
2