Ny Gadrob & Mer Afk!

Hejsan! 
idag ska jag till xxl lutz och köpa en ny Gadrob sen ska jag ha hel dag inne på sovrummet där jag kommer att stor städa, Vet inte om jag kommer att lixom uppdatera men ny video kommer upp idag klockan 12:00 :)
 
 
1

AFK!

Hej kittycat Unicorns!
sorry för mitt afk mode men har haft så mkot o göra + jag har lixom varit dunder sjuk också lämna bloggen för döden,men du är jag tbx :D Hoppas ni haft det bra medans jag varit borta haha.
 
1

Q&A

Introt blev jag nöjd med men slutet var en test prototyp haha. Jag ska bli bättre på slutet! mår lite bättre idag (är sjuk) men ja 
 
 
#awsome #youtuber - #youtubechannel - #youtubekanal

AFK!

Hej! Har varit MIA från bloggen,bara blivit så har jobbat stenhårt med att redigera videos istället haha,idag dygnar jag fast jag är sjuk,kunnde inte direkt somna då jag är förkyld och faktiskt typ ja kvävde mig själv......... no coment fick iallafall se nya avsnittet av #TIE90 haha mycket glad kaka!
 
 
#sjuk - #thisisengland - #thisisengland90

Dagens Låt!

Vad Generalen än gör för musik vem han än gör det med är låten alltid lika jäkla bra,lätt nya drågobjektet för mig Hahaha (nej inte bokstavligt talat drågor utan jag drågar musik..)
#generalknas - #musik - #reggie

Comic Con Part 2!

Så denna dagen var den som var bäst enligt mig då självaste FabFreddie från Splay Gjorde En helt egen Hälsning i Min Video,Jag Dog Lite Hahah.
 
 
#comiccon - #comicconmalmö - #fabfreddie - #splay - #videovlogg - #vloggare - #youtubekanal - #youtuber #youtube
1

Comic Con Malmö 215

Hello Mina Älskade Unicorns! Så jag har varit på Comic Con 2 dagar i Rad haha,Fyfan vad kul man hade och man såg så mkt! Jag är så nöjd med detta årets comic con,Blev Även Glad Över att Splay Skulle vara där,jag fick träffa Fab Fredde som Gjorde en fin Hälsning på Min Video haha. #lifegoals Här under kommer då lite bilder jag tog eftersom jag filma mest haha.
 
Äger också typ Världens Finaste Mobil Just saying! haha :D
 
#Geek - #comiccon - #comicconmalmö

Imorgon Smäller Det!

Imorgon är det dax för comic con,är så taggad,min cosplay har jag slipat till också blev så jävla nöjd med kjolen asså. Ser ni mig imorgon tveka inte och säga hej eller ta foto! haha. Jag kommer inte blogga imorgon eller på söndag då jag kommer att gå upp tidigt som attans jag skulle dock rekomendera att ni följer mig på instagram istället,där kommer jag lägga upp massa bilder och videos båda dagarna. kommer också filma båda dagarna hoppas ni är taggade! haha :D

Polar Bear Princess Viking!

Hello! Om Ni Har Missat det så är Comic Con i Helgen Ofc Ska Jag dit,haha men ska även cosplaya kännde den där pressen "måste hitta någon NU NU NU" så jag börja kolla igenom internet,för svar på simple cosplays.....Jag såg Jessica Nigri hade gjort poro....jag har en fluffig väst tänkte jag....kort o gott blev det en Polar Bear Princess Viking cosplay! Blev riktigt riktigt nöjd faktiskt haha.
 
 
 
Vad Tycker ni? :D
#awsome - #comiccon - #comicconmalmö - #cosplay
1

Ny Kanal Trailer!

Jag är så jäkla nöjd Med Denna Trailern Till Min Youtube Kanal haha,Hoppas Ni Gillar den också!
 
#awsome #youtuber - #kanaltrailer - #tobu - #trailer - #welcome

Hard work work

Hello! 
så idag sov jag ut till 12:00 och sen chilla jag i sängen jag råka somna om haha och vaknade 14:00 ist haha,Idag ska jag redigera videos,och göra lite andra grejer. Vad gör ni idag?
 
2

iväg på Äventyr!

God Morgon!
Idag ska jag träffa bästi och sen ska jag till sjukgymnasten,jag kommer asså inte vara hemma på typ hela dagen haha. Men jag kommer iallafall uppdatera instagramkl:12 så kommer en ny Video upp,eftersom jag har tidinställt den så kan jag inte göra ett inlägg before its time. Men kl:12:00 in o kolla  >>HÄR<<
 
 
#awsome - #bestfriends - #flytta #pinkandpurplehair

Johan Falk

Mina Dagar går åt att kolla Johan Falk och att redigera Videos och Bilder,ibland har jag youtube pause och ibland har jag söka jobb pause haha. men det är vad jag gör om dagarna nu för tiden,vad hittar ni påå med? :)
 
#johanfalk - #kriminaldrama

Kräftskiva!

Hejsan! 
Idag ska jag till min morfar på en försenad kräftskiva,alla har varit så upptagna när det gäller augusti och ja vi fixa in det idag,självklart kommer jag att filma när vi är där! Video kommer upp på söndag! :) 
Bild på mig o min systerson haha 

1

Goda Besked och Dygnat!

Hejsan!
Igår stog bloggen tum för jag dygnade gick o la mig sen runt 19,vaknade sen först klockan 00:48 med att min ena katt hoppa upp i sängen han kom o la sig o vi somna om,sen vakna jag till imorse och somna om,vaknade nu 11:30 och gick upp haha. Igår hade jag även telefon tid med min husläkare den enda som tar mig serriöst,han sa igår att han kommer att skicka ut nya remisser till ALLA prover jag redan tagit så jag får ta om dem fall läkarna har missat något han ansåg ochså själv att detta har inte med fetma att göra utan något är serriöst fel,då jag berätta igår att jag är aktiv joggar,cyklar.gym + är vegitarian. han sa det att ska vi utgå från min kost och hur mkt jag rör mig borde jag vara mer smal än vad jag är. Så nu jävlar hoppas jag på att läkarna hittar felet!
 
 
Fin bild från valborg jag hitta på mig o bästi haha.
#sjukhus - #undersökning - #ödem

Svar På Kommentar

Q: "vet hur det känns:( dock har jag aldrig varit smal utan har alltid varit mullig. jag får alltid höra från mina föräldrar att jag har gått upp i vikt och ser dålig ut, etc etc. det känns förjävligt faktiskt att inte kunna vara trygg i sin egen kropp:( 

men har du kollat upp det där med p-pillrena? jag vet inget om det, men det kanske hade hjälp att inte gå på dem om det finns möjlighet till det, eller att testa något annat. hoppas det löser sig annars! :("
 
Svar: Jag har kollat upp P-pillerna,jag bytte även för länge sen till Mini Piller istället min barnmorska sa till mig att vi gör så fall P-Pillerna har varit en bieffekt. Men jag anser även att det som är Fel just nu är Läkarna som jag även sa i videon så går dem direkt till problemet att jag är fet och har fetma vilket gör att jag tappar hoppet toalt. 
Sen att dina föräldrar går runt och säger du har gått upp i vikt o ser dålig ut är INTE okej,tycker du borde säga till dem att dem gör så du mår sjukt dåligt av att höra en sån sak ifrån just dem. Vet exakt hur det känns att inte vara trygg i sin egen kropp,det som känns förjävligt för mig dock är att jag alltid haft bra självförtroende tills nu...
#svar - #svarpåkommentar

Kolla Bloggen senare!

Idag kommer jag lägga upp en video som är väldigt viktig för mig,jag hoppas ni kommer förstå budskapet i videon också,denna videon är inte en  "kolla på mig tyck nu synd om mig video!" utan mer en video om hur JAG mår för tillfället varför bloggen varit nere varför jag inte orkar något förutom o göra Youtube videos.... Hoppas ni förstår.Ni får dock bilden från thumnailen.