Hur man gör: Sårig hand!

1: Du börjar med att sätta latex på handen och sen papper sen latex & sen papper sen håller du på så tills du får så många lager latex du vill ha,för att latexen ska torka snabbare så kan man andvända en hårtork. 
2: när du är klar med dina lager så lägg på puder & sen skugga över hela handen med svart ögonskugga. 
3: andvänd blodpasta det ser ut som blod som stelnat lägg över det på hela handen och sen på alla små hål. 
4: lägg till vanligt flytande blood över handen / armen och blanda med blodpasta och svart ögonskugga i varandra det gör att det ser mer levande ut som ni ser på bild fyra. täck hela handen med blod,pasta & ögonskugga. ni kan sen börja bygga ut lägg till bubbelplast eller något andänd fantasin. till slut ser er hand ut som på dem sista bilderna. jag exempel andvände min spatel och tryckte in den mellan allt sen sminkade över.
 
1
Jackie

Resultatet blir bättre utan papper. Det där ser orealistiskt ut. Ha latex direkt på huden ist. Minst 3 lager. Det brukar även räcka. Sen använda massor utav creative color så du får djup i såren, göra så det kanske är något som varar, göra blåmärken osv så allt ser realistiskt ut innan du smetar på blod :)

Svar: jo sannt haha men jag andvände papper för att jag ville det och för att det också kan göra så det ser riktigt ut. men tack för tipset ska lätt testa det ^^
Emma Unicorn